Fremtidsrettet strømselskap

eRate kan ta den tekniske verdikjeden, med fakturaprosessen, for strømselskapene, og tilgjengeliggjøre den i skyen. Strømselskapet trenger ikke involveres, og kan omdisponere eller frigjøre tid og ressurser. Strømselskapet får et system som støtter fremtidsrettede produkter og tjenester. Nytenkning kombinert med våre driftstjenester legger forholdene til rette for å skape nye, spennende tjenester for sluttkundene i dagens tradisjonsrike strømmarked.

Fremtidsrettede produkter og tjenester

Fleksibiliteten til eRate, og plattformene, gjør det lett å sette sammen bundlinger med flere produkter og tjenester for salg ut i markedet. Det er enkelt å integrere eRates plattformer med andre systemer eller leverandører slik at tredjepartsprodukter kan tilbys sammen med strøm. eRate erfarer at sluttkundene blir mer lojale mot leverandør når de får tilbud med relevante bundlinger, eksempelvis strøm- og mobiltjenester i samme pakke.

Utradisjonelle tjenester gir konkurransekraft

Våre fleksible plattformer gjør det lett å håndtere nye produkter og tjenester som kan tilpasses ulike sluttkundegrupper. Yngre kundegrupper har andre behov og krav enn eldre kundegrupper, eksempelvis selvadministrasjon og digitale betalingsløsninger. eRate tilbyr dette i sitt brede tjenestespekter. Vi muliggjør utradisjonelle oppsett av tjenester som gir konkurransekraft.

Lag egne abonnement

Tjenestene fra eRate gir strømselskap mulighet til å sette abonnement sammen på en annen måte enn en tradisjonell systemleverandør. eRates partnere kan lage sine egne strømabonnement. Vi henter dataene fra Elhub, og gjør det mulig for vår partner å sette de prisene de ønsker å gå ut i markedet med.

Kostnadseffektivt og fleksibelt med skybasert løsning

eRate tar hånd om hele den tekniske verdikjeden for våre partnere og tilgjengeliggjør den i skyen. Det vil si at strømselskapene slipper installasjon- og driftskostnader for installasjon på fysisk lokasjon. Samtidig er løsningen alltid tilgjengelig for våre partnere uavhengig hvor de er. eRates skybaserte plattformer er kostnadseffektive og skalerbare slik at kostnad per sluttkunde reduseres. Denne kostnadseffektive og fleksible tilgangen gir våre partnere mange nye muligheter for nytenkning i hverdagen.

Hvordan kan eRate hjelpe din bedrift med å bli et innovativt strømselskap?

La oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Vidar Myrer, Mobil: 408 00 090, Vidar(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php