Skybasert verdikjede

Tradisjonelt har strømselskap løst fakturaprosessen og den tekniske verdikjeden med hardware, software og tidkrevende oppgaver lokalt. Dette er ofte kostbart, i tillegg til at det er ressurskrevende med drift, service, backup- og sikkerhetsrutiner, oppgraderinger, service osv. eRate tar den tekniske verdikjeden og fakturaprosessen enkelt i skyen uten at partneren må involveres. Tiden med kompliserende hardware, utdatert software og dyre serviceavtaler er historie.

Bruk tiden smartere med eRate

eRate lagrer dataene hos norske skytjenesteleverandører. Drift, backup og oppgraderinger gjøres enkelt i skyen uten at våre partnere blir heftet med dette.

Skybasert løsning er kostnadseffektivt

Mange kostnader reduseres eller fjernes ved å ha fakturaprosessen og den tekniske verdikjeden i skyen. eRate leverer ingen hardware som koster ved innkjøp, trenger plass eller manuell drift på stedet. Tjenesten fra oss er alltid tilgjengelig fra hvor som helst fra skyen. Skytjenesten er veldig fleksibel og sørger for skalering ved behov, uten at hardware og software på lokasjon må oppgraderes først.

Klar for å bruke interne ressurser annerledes og generelt få en enklere hverdag?

Lyst til å gjøre strømselskapet mer fremtidsrettet og kun ha fokus på kundeservice, salg, markedsføring og utvikling? La oss ta et møte og se på hvordan eRate kan ta seg av fakturaprosessen og den tekniske verdikjeden for dere.

Vidar Myrer, Mobil: 408 00 090, Vidar(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php