NBS og Elhub er utsatt og det er uvisst når «Go Live» blir. Først i august får vi vite når NBS og Elhub skal lanseres. eRate skal skape merverdi for våre kunder ved å levere kvalitet og kunnskap tilpasset for framtiden, men også for nåtiden. Derfor tilbyr vi en løsning hvor våre kunder kan komme i gang nå. Gjennom eRate Faktura- og Kundesystem tar vi det fulle ansvar for fakturaprosessen fra produksjon til utsendelse. Vi håndterer overgangen fra Ediel til Elhub – uavhengig når Elhub står klar.

eRate sørger for overgangen EDIEL – Elhub

Alle markedsaktørene er i gang med milepælsplanen til Elhub, men i stedet for å måtte vente på «Go Live» tilbyr eRate en løsning som også gir markedsaktørene en bedre overgang til Elhub. Vi tilbyr en løsning med migrasjon av markedsdata over til eRate sin EDIEL-løsning, hvor vi videre sørger for overgangen til Elhub når den er klar for lansering.

Systemet som tilrettelegger for sterkere relasjon til kundene

eRate Faktura- og Kundesystem er skalerbart og håndterer salg av flere tjenester samtidig. Tjenester som fiber, varmepumper, smarthus, solceller, mobile tjenester etc. kan tilbys sluttkunden og relasjonen blir automatisk sterkere og markedsposisjonen styrket. Elhub vil forenkle innhenting av måleverdiene for alle aktører – også for de utenfor bransjen med etablert kundemasse. I eRate Faktura- og Kundesystem kan man lage spennende pakkeløsninger sammen med strømdataene for å øke marginene og styrke relasjonen til kunden. Grip muligheten nå og få et forsprang i posisjoneringen innen energibransjen allerede i dag.

Kun én faktura til kunden

eRate samler inn alle data og behandler datamengdene, samt fakturerer alle de produkter og tjenester som er ønskelig å tilby på én og samme faktura til kunden. Systemet integreres enkelt mot andre systemer som regnskap og inkassoselskaper.

Ta kontakt for en uformell prat

Lurer du på noe? Vidar Myrer svarer på det du trenger å vite om eRate og vårt Faktura- og Kundesystem.

Energiaktører må posisjonere seg mot konkurransen »
Fra strøm- og nettleverandør til tjenesteleverandør »
Erfaring og tilpasset system gir konkurransefortrinn »
Hverdagspakkeløsninger »

css.php