nben
   
+47 815 73 723

Kommer superpakkene til mobilnorge?

  • 3
  • 10. februar 2015

eRate_Fakturering-for-pakkelosningRundt om i verden dukker kabeloperatører opp med tilbud med IP-telefoni og mobiltelefoni i tillegg til bredbånd og TV. Såkalte «quadruple play» som de kaller det i Storbritannia.

Superpakkene ankommet Europa

Sky i Storbritannia, kan komme til å tilby nærmest gratis mobilabonnement i koblingssalg med sine lønnsomme bredbånds- og TV-produkter, og dermed erobre mobilmarkedet der. Iliad i Frankrike har allerede gjort øvelsen og presset mobilprisene i det franske mobilmarkedet med å tilby pakker til meget lav kost.

Pressete priser også i USA

I USA tilbyr den store kabelleverandøren Comcast et abonnement som gir ubegrenset SMS og data over wifi, både hjemme og hos kunden ute på åpne trådløse nett for 65 kroner per måned.

Åpning for virtuelle mobiloperatører i Norge

Inside Telecom skrev 16. september 2014 at «Om Teliasoneras kjøp av Tele2 Norge blir godkjent av myndighetene, åpner det markedet for virtuelle mobiloperatører.» 5. februar ble oppkjøpet godkjent av Konkurransetilsynet.

Pakkeløsning eller koblingssalg

16. september 2014 uttrykte daglig leder i TDC Norge, Ketil Kivedahl at han ikke ser bort fra at det seinere kan bli aktuelt å selge mobiltelefoni i kombinasjon med andre produkter til kundemassen hos Get.

eRate samler alt på én faktura

eRate har lang erfaring med å samle ulike tjenester på en og samme faktura. Uansett hvor dataene kommer fra har vi systemer som håndterer sammenfakturering på en ryddig og oversiktlig måte. Våre kunder leverer et spredt spekter av tjenester fra en rekke ulike leverandører og vi tilpasser oss stadig nye standarder og grensesnitt.

Get vurderer mobilsatsning »
Tror superpakker kan ryste mobiloperatørene »

css.php