«Telco TV» er abonnementsbasert betal-TV levert direkte av en operatør som har sin kjernevirksomhet innen tale og/eller bredbåndstilgang. «Telco TV» inkluderer kabel-TV, satelittbasert distribusjon og IPTV. Jonathan Doran i Ovum forteller at teleoperatører leverer nå 20 prosent av verdens TV-abonnementer med en miks av teknologier.

177 millioner TV-abonnementer så langt i år

Tallene for betal-TV i 2014 og så langt i 2015 viser at operasjoner eid eller kontrollert av teleselskaper stod for 140 millioner TV-abonnementer i 2014 og 177 millioner så langt i 2015. Pressemelding: Ovum sees telcos becoming established players in the pay-TV market »

TV-innhold over mobildata i vekst

Dagens miks av TV-teknologier hos teleselskapene de neste årene vil mest sannsynlig videreføres, mener Ovum. Analytikerne tror også at leveranse av TV-innhold over mobildata vil vokse.

eRate sørger for at alt kommer på samme faktura

Om du som teleoperatør tilbyr flere tjenester, hjelper eRate med sammenstilling til fakturaunderlag. eRate tilrettelegger for å kunne kombinere flere produkter og prisløsninger i samme system. Vi er vant med komplekse og omfattende faktureringsprosesser hvor fakturagrunnlaget (all data som ligger i bunn) kommer fra flere ulike kilder.
eRate Faktura- og Kundesystem »

css.php