Vi ser stadig flere bransjer hvor rene kjernebedrifter opplever konkurranse fra aktører fra andre bransjer. Større aktører med annen kjernevirksomhet trer inn i ulike markeder. Leverandører som tidligere har holdt seg til egen kjernevirksomhet opplever at de må utvide tjenesteporteføljen for å holde seg konkurransedyktige. eRate har en plattform som enkelt kan håndtere flere ulike tjenester parallelt.

Flere produkter og tjenester på én faktura

eRate hjelper aktører som ønsker å posisjonere seg med flere produkter og tjenester. Kombineres for eksempel mobile tjenester, strøm- og smarthusprodukter blir man en leverandør for en stor andel av kundens hverdag. Kunden får samlet alle disse «hverdagstjenestene» på ett sted og mottar kun én faktura. Fakturasystemet til eRate behandler data fra de ulike leverandørene og håndterer sammenfakturering på en ryddig og oversiktlig måte.

Bredere tilbud – god håndtering – nøyaktig oversikt

Kundene våre velger selv hva de ønsker å selge via vår løsning; strøm, mobile tjenester, smarthusprodukter, fiber, solceller etc. Det er enkelt å legge opp ulike produktkombinasjoner og prisstrukturer. Systemet gir en unik fleksibilitet til å fakturere, drive kundeservice, samt bygge tjenester og løsninger på tvers av produktene. Systemet integreres mot de tredjepartssystemene som ønskes, som regnskapssystemer og inkassoselskaper.

Hvorfor bør energibransjen tilby flere tjenester?

Energibransjen er midt i store endringer som i løpet av relativt kort tid vil gjøre det enklere for andre aktører å selge strøm. I tillegg til digitaliseringen som skjer, mister kraftselskapene marked til de aktørene som tilbyr solceller og husbatterier. Flere kraftselskap har allerede utvidet sortimentet sitt med andre tjenester og produkter. eRate tilbyr blant annet salg av mobile tjenester for de aktørene som ønsker å styrke seg i konkurransen.

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat

Vidar Myrer, Kommersiell Sjef Energi, Telefon: 408 00 090, Vidar(at)eRate.no
Erik Trondsen, Kommersiell Sjef Telekom, Telefon: 408 00 900, Erik.Trondsen(at)eRate.no

css.php