Det har aldri vært så viktig som nå å følge med i dagens marked. Teknologien utvikles raskt, samfunnets lover og regler endres i samme takt, innovatører har globale strategier i flere bransjer og kunden ønsker tidseffektive løsninger som har en personlig betjeningsløsning. Det er viktig å holde seg oppdatert for å kunne følge med i dagens konkurransebilde.

eRate følger nyhetsbildet

eRate jobber tett med Telekom- og Energibransjen og følger med i nyhetsbildet. Vi skriver om de viktigste sakene på bloggen vår. Våre følgere holder seg oppdatert med å følge eRate via Facebook og LinkedIn. I tillegg tilbyr vi eRate Nyhetsmail som oppsummerer nyhetene fra de siste ukene. Eksempler på disse kan du se i linkene under.

Gratis abonnement

Det er gratis å få tilsendt eRate Nyhetsmail som sendes ut ca. annenhver uke. Ønsker du å følge eRate sine oppdateringer tettere kan du følge oss på LinkedIn eller Facebook. Vil du avslutte abonnementet på eRate Nyhetsmail melder du deg enkelt av nederst i nyhetsmailen, eller på din brukerprofil.

Husk å godkjenne påmeldingen i tilsendt mail

Melder du deg på eRates Nyhetsmail sender vi deg en mail for godkjenning av påmeldingen. Du blir ikke registrert på mottakerlisten vår før du har godkjent registreringen via linken. Dette gjør vi for din egen sikkerhet.

eRate Nyhetsmail Energi uke 11 »
eRate Nyhetsmail Telekom uke 10 »

Meld deg på eRate Nyhetsmail »
Følg eRate på LinkedIn »
Følg eRate på Facebook »

css.php