Nå er tjenesten Visual Voice Mail tilgjengelig, foreløpig kun på Apple terminaler. Det er iPhone 4S og nyere versjoner som støtter tjenesten, som viser en innboks for MobilSvarer rett på telefonen. Tjenesten lar vente på seg for Androide telefoner.

MobilSvar visuelt fremstilt

Visual Voice Mail, VVM, er en visuell fremstilling av MobilSvar og gir kunden en innboks rett i smarttelefonen sin. En telefon med VVM har en applikasjon for å sortere, pause, spole, videresende lydfiler, samt se gjennom meldingene på en rask og effektiv måte.

Talebeskjedene som lydfiler

Når noen har lagt igjen en beskjed på din MobilSvarer får du en notifikasjon om det på telefonikonet på din iPhone. Ved å trykke på det grønne telefonikonet finner du VVM under «Telefonsvarer» i menyen nederst. Her ligger alle talemeldingene dine som lydfiler i en liste. Ved å trykke på de ulike meldingene kan du spille av beskjeden, ringe tilbake, videresende den eller slette den.

MobilSvar et kriterium for VVM

I tillegg til å ha en mobiltelefon som støtter teknologien for VVM, må også MobilSvar-tjenesten være aktivisert i abonnementet for at VVM tjenesten skal kunne gjøres tilgjengelig. Av og til må telefonen restartes etter aktivering av VVM for at tjenesten skal kunne brukes.

VVM i utlandet

Visual Voice Mail følger telefoninnstillingene for dataroaming. Er mobildata slått av i utlandet vil MobilSvar bruke den gamle løsningen. Er mobildata aktivert vil også VVM være tilgjengelig.

css.php